April

Japp. Även april var rena rama succén vad gäller löpträning. Bra mängd och ändå en del tröskelfart här och där. Jag ligger ofta över 100 km / 7d i glidande medelvärde. Överfart kan vi ta lite senare.

Simma gör jag inte lika mycket. En eller två gånger per vecka ungefär. Men som vanligt inbillar jag mig att eftersom att jag bouldrar mycket (2–4 pass/v) så kommer allt att ordna sig.

Succéerna avlöser tydligen varandra. Senaste avsnittet av the Swimrun Watch Podcast med Fanny Kuhn blev uppskattat. Jag kände det själv innan och flera lyssnare har sagt att de gillade det. Jag blir också jäkla glad när både Hugo Tormento och Fanny tackat och själv tyckte det blev bra.

Nu har jag gjort hela två podavsnitt i mitt liv och börjar få lite koll på manusarbete, prat och produktion. Nästa avsnitts huvudintervju med Ulf Hausmann spelar jag in om tre dagar. Det blir förstås en diskussion om simträning med inriktning på swimrun. Förhoppningsvis dekorerar jag med någon kort atletintervju i samma avsnitt.

Ut och spring nu när det är så fint!

Jag mitt uppe i 37 km på Huddingeleden.
Jag på 6a+(?) i Finspång.
Felicia på Mamma 6c?, Finspång.
Så blir det.
Pelle på Transgression 7a, Orhem.
Jag på Southside 6b, Finspång.
Jag efter långpass terränglöpning i Tyresta.
För klättringen och simningen.

Kommentera