Tyresta

Jag älskar Tyresta. Även på hösten!

Stensjön.
Årsjötjärnen.
Mörtsjön.
Vid Mörtsjön.
Långsjön.
Kärr i nordost, längs stigen mellan Brakmaren och Stensjön.
Stensjön.
Fornborgsslingan vid Stensjön.
Sydöstra delen av Fornborgsslingan.
Åva nära Åvaån.
Brandområdet.
Årsjön.
Stensjödal.
Stensjön.

Vi avslutar med några ord om vår sponsor Extfins sidoprojekt Privatsparare.se. Sajten erbjuder tips om sparande i aktier m.m. och flaggskeppet vid lansering är en mäklarkalkylator. Med den kan man skriva in exempel på vad man skulle handla och sedan får man direkt se vad det skulle kosta hos olika mäklare. Det är inte lätt att jämföra aktiemäklare när alla har olika fast och rörligt courtage, min- och maxkostnad, olika priser för olika börser, valutaspread, i vissa fall courtage per aktie, kapitalkrav för olika konton m.m. Ja, det blir snabbt komplicerat. Men med den här tjänsten behöver man inte räkna själv utan kan se vad ens egen handel skulle kosta. Trevligt, och chans till att spara in lite overheadkostnad.

Kommentera